Sunday, September 5, 2010

Guitar and speaking london.

Bebelan dari NFM pada 3:56 AM
Hey! Just got back from OU and Andalus. Teman orang shopping je. Diri sendiri tak shopping pun. Tadi teman Izz and Apiez masuk kedai guitar. Dorang pun tengah nak usha guitar Martin. OMG! Sedap gila bunyi dia boleh tak.Then bro tu bukak guitar John Mayer,amik kau RM14000 okay! Cantik! Ada yang Martin jugak color silver,limited guitar,ada 3 je dalam Malaysia,RM4300. Smart! Tengah mengapi-apikan Izz suruh beli :D

* Ceyh sekarang dah pandai nak berbual pasal guitar!haha

Ni ada cerita kelakar,masa kat Andalus tadi,ada la dalam 4orang perempuan kot duduk sebelah meja kitorang.Macam budak-budak baru nak up gitu kot.Lipstik merah,blusher pink itu satu kemestian bagi mereka.Itu bukan sebab mengapa kelakar okay.Sebabnya, ada sorang tu nak mintak ice. At first dia cakap Malay,

"Bagi ais satu cawan"
Then waiter tu tak paham Malay.
Perempuan tu pun cuba untuk speaking london,begini bunyinya,
"A glass of cawan"

HAHAHA! okay apakah maksud itu? time tu dah nak berdekak tapi terlalu obvious untuk diketawakan.Boleh relax lagi.Ishk,sebenarnya before tu, I dah perasan dah dia asyik pandang meja kitorang sebab meja kitorang ramai lelaki. Tapi tak payah la nak attract orang begitu sekali,kekonon speaking nye :p Tapi bagus la untuk mencuba!

7 comments:

naz said...

hahaahah kemain sedap tatabhasa nya

fatyn said...

ahahaha. a glass of cawan? i would LOL then head off somewhere else. tiehehehehe

syafiq kadir said...

hahhahahahahah! Damn la a glass of cawan! Thats hilarious! Kalau fiq kat tepi tu, sumpah bergolek gelak.

Fharina said...

haha serious dia ckp mcm tu.mse tu dh nak tergelak dah,nak ckp kt org lain tp tkut obvious lak kan.nth bpe cawan la boleh msuk dlm gelas tu.haha

syafiq kadir said...

i wanna try that someday and see what will the waiter give me.
wakawakawaka.

Amalina said...

hahaha.ryna bgth malin lmbt..if tak dh bole gelak2 kt ctu jugak

Fharina said...

dah tu nak buat mcm mana.malin dok jauh dr ryna.tak boleh nak gosip.haha

Post a Comment