Saturday, September 4, 2010

Kitten's update.

Bebelan dari NFM pada 3:57 AM
Hello, I know I dah lama gila tak update blog.Been busy.I'm sorry. Plus,I update pun without pictures kan.Sebab I malas nak transfer pictures from my phone. Okay a new update is, I just gave Azri a lil cute 2 months kitten. So,I hope Azri jaga dia dengan baik :) So now just nak tunggu Petom and Aspa amik dorang punya pulak before raya.Plus senang sikit kan,11ekor kucing mahu tunggang-langgang rumah ni. I'm going to miss si putih comot :(

Louie,Lucky and Loopy semakin besar.Serius gemok besar dah macam size Keero! Terlalu comel!OMG! Ni pun belum mandulkan lagi si Lucky and si Kelly.Kelly pun badan dia dah naik sikit and dia manja sikit. I mandikan dia pun dah tak macam dulu.Satu calar dari Kelly pun takde.Bagus Kelly ni.

4 comments:

naz said...

i ni geli sikit dgn kucing haha jadi tiada komen yang bagus ya :)

Pije. said...

kucing oh kucing.
cats lover betul ryna ni.
hee :)

Zulfahmi Abidin said...

aku tunggu ko bagi aku tabung kucing dalam ade isi duit k.^__^

Fharina said...

ijah : :D

Post a Comment