Thursday, December 23, 2010

Birthday Presents.

Bebelan dari NFM pada 7:30 PM
Okay I dah genap 22 tahun on 7th Dec haritu.

and I received two presents from TWO LOVELY person.

from the boyfie ; Lomography LCA+

Nak kumpul duit nak beli accessories untuk kamera ni and now tengah mempelajari film and iso untuk picture yang cantik. Siapa reti? Ajar boleh?

p/s : Thank you sayang :)

from the bestie (Farah Izza @ Jieja) ; DKNY watch

*patung hippo tu hanyalah sebagai model je.

Dalam dia smart gila sebab macam cangkerang siput.

Nak cakap terima kasih banyak-banyak kat korang berdua.Serius suka gila,tak tipu.And jangan la pulak ingat aku tak suka eh sebab aku memang tak reti nak express feelings suka sampai menjerit dan terkinja-kinja.hehe.

I LOVE YOU BOYFRIEND.
I LOVE YOU BESTIE.
I LOVE YOU ALL.

peace