Thursday, December 16, 2010

Jakarta quick update.

Bebelan dari NFM pada 12:37 AM
Hello guys! Just a quick update from me before i continue my study for my exam tomorrow. I just got back from Jakarta for 9days. Oh, I suka cuaca kat sana yang tak panas terik macam musim kat Malaysia sekarang ni. So,no need sunglasses. On my birthday, 7th Dec,pagi-pagi dah bangun pergi Bandung with my family and Daddy's driver.

I love the peoples too! They are so friendly. Kawan-kawan Abah pun baik and friendly je semua. Paling banyak membantu,K.Ifa, dia selalu sangat melayan karenah I dengan Eqa. Mana nak pergi,nak beli apa semua dia yang tolong. Dari mula-mula I sampai hingga la I balik Malaysia semula. She changed my hair color, she did teach me the make up thingy, she bought us mana nak shopping barang yang best and murah,and macam-macam lagi.

Seriously,9days is not enough for me but its okay got much time untuk berjalan lagi. Abah kata kalau nak pergi Bali,ikut K.Uul sebab dia selalu pergi sana. Uncle Taufiq and his wife pun best. Now,dah balik sini kena fikir pasal classes and assignments. Duh!

I need one year holiday,can huh?

6 comments:

azsha said...

darl..nk minx tlg..org nanti nak beli wed card kt sana lar..n nak p bandung..so bole xtlg kenalkan org kt sana..meant hotel,driver n so on..bole kan anna..sayang anna..hee..tp next year lar..hee..takot gak an if sesat kew apa kew an..

Fharina said...

erk woah kemain jauh lg g beli wedding card eh.haha. erk anna tak bpe knl sgt la aisha org2 kat sana.

azsha said...

sana murah giler :)
hee
biler anna pgi lagi??bole kirim

Fharina said...

huh tu la tahu kat sana murah tapi kena pandai cari tempat jugak sbb ada yg mahal and ada yg murah.hehe.

erm akan pergi lagi tapi tak tahu bila.

nur aishah bte abd hadi said...

yups..org da survey..hee..kalo pos mahal x..hehehe

Fharina said...

erk tak sure la ek.hehe

Post a Comment