Wednesday, December 29, 2010

illness.

Bebelan dari NFM pada 1:09 AM

I tak sihat. I demam tapi bukan demam teruk. Tapi batuk selesema sakit tekak yang teruk. Hidung tersumbat tu paling tak boleh blah sekali. Tadi pergi Klinik Qistina kat Seri Kembangan sebab tu clinic favourite time sakit. 4 orang masuk sekali. Apiez Apit Jieja and me. Semua penyakit yang sama tapi demam Apit teruk lagi. Suara masing-masing sengau je.

Ada 6 jenis ubat doctor bagi. Hopefully berkesan la sebab Khamis ada exam and hopefully esok si kecik ni dah okay la sebab dia dah nak naik sekolah dah. Kesian dia kalau first day sekolah dia demam.

So,doakan kami cepat sembuh ye.

p/s : masa arwah mak ada,mesti masakkan
bubur kalau anak dia sakit. I miss you mom
:'(

3 comments:

I.Q.W.A said...

Allah syg mak awk .. :)

Fharina said...

:'(

am said...

be strong babe :)
makan ubat doc kasi tu oky .

Post a Comment