Saturday, February 20, 2010

Dating

Bebelan dari NFM pada 2:40 PM

Dah lama tak dating dengan Apiez.
So semalam both of us went to Tropicana City.
Tengok movie Valentine's Day.
Ada part yang bosan,sedih,kelakar,terharu.
Semua ada la.
Apa-apa pun best la.
Ada certain part ada meaning yang tersirat.

Balik tu terasa macam nak makan ayam penyet.
So call Kodel tanya kat mana.
So dia kata the best is Ayam Penyet Ria.
Memang best! Sampai lupa nak amik gambar.
Tapi sambal dia pedas sangat.
Almaklumla,saya ni kan tak makan pedas.
Apiez makan Lele Penyet.
Tu pun sedap sebab aku amik sikit.hehe.

Tengah-tengah makan tu.
Nampak kelibat orang masuk kedai makan tu jugak.
Nak tahu siapa?
Ala reporter yang Terjah tu.
Yang perempuan badan berisi sikit tu.
Huh dia la..

p/s : i sayang you Apiez :)

3 comments:

Anonymous said...

ayam penyet ria kat wangsa maju eyh .

Fharina said...

siapa ni? :)
eh haah i x bgth kt mne eh.
kat subang.
opposite Sunway pyramid.

Anonymous said...

nie ak laa fie . ouh ingt an kat wangsa maju punye . bnyk jugak cawangan ayam penyet nie .

Post a Comment