Tuesday, February 23, 2010

Entah apa-apa.

Bebelan dari NFM pada 5:01 AM
Tak pasal-pasal dia sound aku dekat library tadi.
Btw,cik adik,itu library Foyer.
Kalau awak rasa,awak tu nak senyap-senyap je.
Pergila masuk dalam sana,jangan study dekat Foyer ye.
Oh lupa,awak kan junior.
Manala tahu foyer macam mana kan.

Plus,awak baru je sehari study dengan kitorang.
So awak tak tahu kitorang study macam mana.
Memang la kitorang ni bukan jenis yang macam focus gila-gila.
Focus yang sampai tak boleh nak borak.
Tak boleh nak ketawa.
Ishk gila bosan cara awak study macam tu.

Kan dah tak pasal-pasal awak kena sound dengan saya balik.
Bila saya okay dengan awak,
so awak jangan buat saya jadi tak ok dengan awak.
Bila sekali saya rasa awak tak okay.
Memang susah saya nak jadi okay dengan awak.
Sebab bukan sekali je saya akan menghadap muka awak tu ye.
Sekian.

3 comments:

syafiq kadir said...

tp saya okay kan wak kan?

Fharina said...

of course la awak okay :)

syafiq kadir said...

awak bukan selalu pun ngadap muka saya. mungkin setahun sekali je. :(

Post a Comment