Thursday, July 8, 2010

Dah lama tak keluar berdua.

Bebelan dari NFM pada 3:11 AM
Semalam I keluar dengan boyfriend I.Berbuka puasa dekat Waroeng Ayam Penyet The Curve.Terserempak dengan abang and kakak ipar boyfriend I,segan sejenak.Kami baru berjumpa 2 kali ye. Then lepas dah kenyang,I nak pergi Ikea sebab nak cari rak.Barang dalam bilik I dah banyak sangat and lately ni I kuat sepahkan bilik I.

Huish dia punya sejuk lain macam okay and luckily I pakai jacket.Tapi kesian boyfriend I sebab dia tak bawak sweater.So,I bagi idea suruh amik selimut and jalan dengan selambanya.HAHA! coolkan. Dah nak bayar baru letak semula.Nak ke cashier tu pun I dok atas trolley angkat barang and dia tolak I.haha.So,begini la rupanya dia lilit selimut tu and berjalan 1 Ikea.haha

*itu la rak yang I beli tapi 1 je bukan 2.

Then I forgot to buy something,patah balik ke The Curve and time tengah pilih-pilih and bau-bau.Nisha and Malin pun menuju ke kedai yang sama.Kebetulan okay.Apiez berbual dengan Malin and I dok sibuk dengan Nisha pilih-pilih.haha.

I rasa nak ubah semula arrangement barang-barang dalam bilik I la sebab I dah bosan.Tapi takde masa nak buat.Plus nak kena fikir macam mana lagi ni nak ubah sebab bilik I kecik and I kena beli tempat sangkut beg.Ada idea tak nak beli kat mana yang murah,I nak yang murah je okay.

p/s : rasa seronok bila dah
lama tak dating cenggini.

5 comments:

Zulfahmi Abidin said...

Haha.slumbernye korang.cool

naz said...

haha sempoi lah korang :)

Fharina said...

fahmi & naz : haha buat selamba je sudah.mse i nek trolley tu,budak2 kecik pun dah pandang mcm nak naik jugak.haha

diriku said...

he2..semoga bahagia slalu =]

Fharina said...

appreciate that,thank you :D

Post a Comment