Saturday, July 3, 2010

Shopping bersendirian.

Bebelan dari NFM pada 12:31 AM

Hey I dah kat Jb sudah.Baru je sampai ni.Eqa bawak slow sikit hari ni.I dalam kereta terbangun berapa kali tengok tak sampa-sampai lagi.Tapi takpe sebab bukan I yang drive.Ni pun I nak demam tapi my mom dah bagi ubat demam and flu.

For the first time tengah hari tadi I pergi berjalan sorang-sorang kat Kl ni.Tadi habis kelas pukul 2.45pm I terus isi minyak and pergi Ikano untuk beli Iams for kitten.Sebab makanan mereka dah habis.Dorang tak suka makanan lain sebab itu fav mereka. Sekali beli yang besar terus. Beli litter sand sekali.Untuk litter ni I tak pernah nak beli yang satu jenis je sebab I suka try semua benda.At least I tahu yang mana bagus kan. Then I ternampak pulak ada loceng kucing yang cantik.I beli jugak. Then I cari shampoo kutu for cats and nanti nak try elok ke tak.Sebab orang tu kata elok.

Sebenarnya I boleh je beli dekat petshop yang lain cuma I suka pergi Pet Lovers Centre tu sebab semua benda ada and ada banyak choice.Plus,I ada VIP card.So,dapat discount.Ni tak tahu dah berapa point,tak check lagi then nanti boleh redeem barang.hehe. Lama gila I dekat situ,bagus jugak sebab tak payah nak fikir orang lain sebab tunggu I lama sangat.Mula-mula terfikir macam mana nak angkat barang ni tapi takpe sebab ada guard kat situ so mintak tolong dia jagakan trolley while me pergi amik kereta and dia siap tolong angkat barang.Oh thank you!

For Anonymous: that day you ada tinggalkan comment pasal cage kat Ampang kan.Boleh bagi tahu I lebih details tak?Or you ada picture cage tu ke?Thank you :)

8 comments:

Anonymous said...

ryna darling, hurmm i x teringat pula nk amik gambar,tak pe,btw, Ampang dkt dgn Ampang Point, road heading toward s Taman Dagang, ada satu jln menuju Taman Kosas, bersebelahan nya ada deretan kedai dipanggil wterfront. then kat area siti lah. nama kedai i ingat. ouh, klu nak senang kita pergi sama2. hihi.

Fharina said...

Oh ye ke.Alamak I tak terer la bab-bab jalan ni.lagi-lagi Ampang.hihi.Actually,I macam plan nak beli cage baru pun sebab I rasa in future macam tak muat je cage bertingkat-tingkat tu dengan kucing 11 ekor.haha

Anonymous said...

ouh yeke. u xde kawan yg tahu jln pergi Ampang ke. cage tuu sgt cantik ryna. blue colour. mcm mana ek nak bawak u ke sana.

saya ni anonymous. hehe.

Fharina said...

I pun tak sure la you.Huh,I've an idea,why not u hntr kereta with a driver amik i and bawak i pergi sana!woahaha :D

Anonymous said...

haha! i am not that rich sampai ada driver bagai. hehe.

Fharina said...

alaaa apa yang susahnya,u pura-pura la jadi driver.bukan i tahu pun itu you!hahaha

Anonymous said...

haha! good. ok. later i set time.

Fharina said...

:D

Post a Comment