Wednesday, July 7, 2010

Roses - sorry

Bebelan dari NFM pada 6:46 AM
*nampak RAINBOW tak?

Semalam boyfriend I bagi I flowers. To say sorry sebab lately ni dia busy and kurang masa untuk I. Dia sangat sweet kan :D Thank you sayang! I love you and kinda miss you sebab sekarang you busy kalah president MMU.

Muahx!

3 comments:

Zulfahmi Abidin said...

haha..rina.pesan kt boyfy ko. Double thumbs up kat dye.tak ramai lelaki mat bunge mcm dye.^___^

Fahmie's Blog

Fharina said...

haha apasal mat bunga?eh dia jarang tau nak bg aku bunga.tahun ni baru kali ni aku rasa.haha

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

Dik Rina, dia mmg baik.. Dr zaman dia kecik2 lg.. Sopan je owangnya.. Dia sayang mak dia.. Syg sgt2.. Owang kata, kalau future husband kita jenis sayangkan mak, dia akan sayang kita.. Sbb kita akan jadi mother pd anak2 dia.. ;o) Semoga kalian berbahagia dear.. Bila dia nak bwk jumpa kakak sedara dia plak ni.. huhuhu

Post a Comment