Wednesday, July 7, 2010

Si stalker terhebat.

Bebelan dari NFM pada 3:49 AM
I tak faham la kenapa ada orang yang macam suka kacau hidup orang lain.I tak kenal dia,sumpah tak kenal.Dia pun I rasa bukan kenal I pun sebab dia bukan kawan I.I approve dia kat Fb pun sebab I tengok berpuluh-puluh mutual friends I dengan dia.Plus,I tengok dia pun from MMU Cyberjaya.Okay I tak kenal dia tapi dia pergi mengutuk I kaw-kaw.Mana I tahu? Adik I bagi tahu la.Adik I pun MMU jugak,siapa yang I tak kenal maybe adik I kenal.

Siapa follow twitter I or you're in my Fb friend list maybe perasan yang I update marah-marah.I marah perempuan tu la apa lagi.Dia pergi mengutuk I dekat kawan adik I sedangkan dia tahu memang I ni kakak kepada adik I.Of course la kan.Maybe dia memang nak I tahu kot yang dia kutuk I,kan bagus kalau jumpa I depan-depan,cakap benda tu semua kat I.Tak payah nak pakai orang tengah ni.Dari pakai orang tengah,lebih baik utus surat guna burung merpati.

Tapi I memang tahu yang dia ni memang suka add Fb orang walaupun dia tak kenal and stalk apa benda yang ada pasal orang tu,pas tu buat cerita padahal orang tu takde apa-apa.Buruk betul perangai kau.

Kenapa nak cakap I ni berlagak.Berlagak dengan barang-barang branded.Saudari,I ni bukannya kaya sangat pun.Duit belanja pun kadang-kadang kena control.I pergi kelas pun cukup sekadar jeans,t-shirt biasa,beg pun beg biasa je.Rambut I pun dah menggerbang macam singa.I ni lagi suka online shopping barang-barang yang tak berbrand sangat.I ni pun suka cari barang kat Sg.Wang.Kalau la I ni seperti yang saudari katakan,of course la semua barang-barang I ni berjenama yang high class.Apa yang saudari katakan itu tidak benar sama sekali.Walaupun I tak tahu apa lagi saudari mengutuk buruk pasal I,sedarila kesilapan saudari itu.Cukup baiklah I tak tanya lebih lanjut dengan kawan adik I tu ye.Lagipun dia pun dah taknak kawan dengan Saudari kan.Ada orang bagitahu I yang you tu yang kekononnya lembut-lembut sial and berbangga dengan barang branded anda tu.Tekankan disini,barang branded tu semua tak bawak ke mati pun.Sekian,terima kasih.Sila cermin perwatakan anda yang buruk tu di depan cermin yang buruk.

9 comments:

Zulfahmi Abidin said...

serious shit this is complicated kan.harap kamu dapat bersabar jer.sbb kalau you balas dendam,ianyer akan membuatkan kamu sama teruk dengan dia.diam bukan tanda kalah..okey..dont acting stupid.b ur self.persetan la dengan ape org nak kate k.gud luck

syafiq kadir said...

hahaha. perempuan tu ke? awak kena cerita kat saya okay nanti? saya pegi melben arini sampai 13 hb. lepastu, awak cerita kat saya. :)
boleh tak?

Fharina said...

fahmi: tahu takpe.mcm tak faham.dia tak kenal i and i langsung tak kenal dia and tak pernah nmpk kat cmpus.then ckp i mcm tu.sangat takfaham.

sk : haah la awak perempuan la.insyaallah :) sbb khmis ni saya dah strt mid term exam.

Kyra Nordin said...

eeeuuuwww.
na pls la na org mcm tu xder sejarah dlm kawan2 kita ok.
jgn peduli kan na.
pegi mampos.
biar la kita nak pki ape pon kan.
yg die tu pki branded duet mak bapak die pon.
belum tentu die dah keje mampu nak pki tu semua.
shhhoooh2!!!
hehehhe.

Fharina said...

tahu takpe kan shark.kita sekolah yang mcm2 kerenah pun takde prgai yg mcm gni.dah masuk U pun nk prgai cm tu.mmg pun.biar la dia nk terasa ke apa.tak kisah pun.haha

Anonymous said...

ryna2. klu i plak yg add you, tp i anonymous kan, i x stalk, i kwn n leave a comment.

plus kwn i hanya u sorang. ok x?

i xsibuk hal u pakai baju pe, bra brand pe, coli La Senza sekali pun, i xamik tahu. hehe. u rasa ok ?

haha! gila lag perempuan tuu, dia ada kerja lain x selain stalk org?

jgn dia nyamar jd "anonymous" mcm i sudah lah.

Fharina said...

haha woah "kawan i hanya u sorang".tergamam sebentar.haha.ohho kalau tak perangai cam dia,okay jee :D

Anonymous said...

ok, i buat account FB SKRG! hehe. approve tau ryna klu ada nama annymous add you. :D

Fharina said...

takde pun?

Post a Comment