Friday, July 16, 2010

Memanjat di tengah malam.

Bebelan dari NFM pada 11:49 PM
Sorry readers,I dah lama tak update blog.I nak update pasal Penang Trip I tapi internet lambat nak tunggu upload pictures tu.Then,tunggu la eh.hehe.

Btw,I baru sampai Jb ni.Sebelum I sampai I ada call my mom tapi she didn't pick up her phone.So sampai je I terus bell berpuluh kali tapi takde sorang pun nak buka pintu termasuk maid I.I call adik lelaki I tapi tak dapat,call mak I pun tak angkat jugak.Hon kuat-kuat pun takde orang nak bukak.Last-last I dah geram,di tengah-tengah malam I pergi panjat gate tinggi rumah I ni,Eqa dah gelak-gelak dah.Nasib sliding door tak kunci,I tarik sliding door jerit kuat-kuat.Maid I sampai I tak tahu nak cakap macam mana pekak dia,padahal dia bilik bawah dia tak dengar.Lastly,Daus yang bukak.Dia boleh ketawa sebab dia kata dia tak dengar sebab dia tengok tv kat dalam bilik.Bengong.

Hilang dah keayuan I tau panjat memanjat ni.Nak masuk rumah sendiri pun susah.haha

4 comments:

xazryx said...

hahaaa .maid u tu prank u xnk bg masuk kot .hahaha .

Fharina said...

haha kalau betul la macam tu.serius sakit hati.haha. ni pun mak i dh mrh mcm pe dah tadi sbb dia boleh tak dgr.

Zulfahmi Abidin said...

haha..na..da nmpak mase depan dah..jadi pemanjat pagar.hhehehe.berenti jer blaja.hehe


Entry terbaru Fahmie:
¶ Muka Cantik Soalan Bodoh Yang Ditanya
¶ Gambar Itu Haram
¶ Start Sharing Not Selling

I.Q.W.A said...

imagine u hv to panjat my house in ipoh.. mau patah riuk

;)

Post a Comment