Saturday, September 6, 2008

My Hammie (baby hamster)!

Bebelan dari NFM pada 1:28 AM
Okay this entry is for Friday,5th September 2008.

Hari ke-5 berpuasa and abah balik arini.
But dia balik Jakarta balik on Monday.
Nak raya nanti dia balik sini semula.
After berbuka pergi Angsana.

Balik dari Angsana tu, aku nak naik bilik aku kat tingkat 3.
Masa nak naik tangga tu, aku dengar bunyi something dari salah satu sangkar hamster aku memandangkan aku letak sangkar2 hamster aku kat situ.
Suddenly aku nampak ada benda merah2.
Aku tengok dekat2.
BABY HAMSTER!!haha.
Hamster aku beranak!!
Patut la aku tengok dia sekarang makin gemok.
Ada 3ekor anak dia.
Ni la 1st time aku bela sampai dia beranak.haha.
Kecik and merah gila!
Actually tu hamster adik aku yang kecik sekali tapi aku yang selalu uruskan hamster2 tu semua.haha.
Then aku terus asingkan hamster yang jantan tu kat tempat lain.
Hamster aku belum beranak lagi.haha.

7 comments:

Sheerna said...

hamster ko mandul, kowt....
huhhuhu...
anna, nak tgk!!nk tgk baby hamster tu...

Fharina said...

haha.
nnti la eh shena.
aku takot nnti dia mkn anak dia.
haha.
ni pun aku tutup cage dia ngn towel.
x nk org tgk2.
nnti dia trse terancam,dia mkn anak dia 2.
haha.

kalo ko nk tgk mcm mne.
ko g search kt internet.
kalo yg cm merah2 kecik tu.
huh mcm gtu la.
ahaha.

alia_noty said...

hey2 sis..
im new here..
so i need ur komen about my blog..
so if u have time..
juz drop ur comment..
daa~

honey said...

mst comel kn..
tp nanie geli sket..hehehe

Fharina said...

nak ikutkan anna pun geli nanie tapi entah la perasaan tu terus ilang! anna excited gila gila kot! ari2 cm tgk tak sabar nak tunggu dia dah ada bulu.haha

and anna ingat nak beli hamster yang jenis lain. semalam g danga bay g kedai pet tu,hamster dia jenis kecik and cam jinak je.comel gila!haha.

Mohamad Hafiz bin Mohd Anuar said...

ahaha..
hamster jantan tuh dah jd bapak!
ahahahhaa..

honey said...

nani ade hmster sekor betina lak tu..
cian dye xde member..
nt nak li jntn tuk dye la...
tp nt branak ssh lak..

Post a Comment