Friday, September 26, 2008

Last day of 5days 4night di Melaka.

Bebelan dari NFM pada 2:10 AM
Last day : Thursday,25th September 2008.

Ikut plan Ammar arini balik pagi. Tapi semua bangun je dah tengah hari hampir petang. Last2 malam baru balik. Tu pun Eyfa dengan Ammar tak balik lagi. So aku,Farid and Petom yang gerak balik Jb. Apiez balik Cyber, Wan,Afiq and Azeeq balik KL.

Apa-apa pun 5hari kat Melaka ni memang seronok. Especially dapat jumpa dengan Apiez yang
dah bpe bulan kite tak jumpakan sayang. Anne and Aina yang dah lama tak jumpa,sayang korang! To Noobie's, thanks la eh Ryna dengan Apiez tumpang rumah korang and thanks BBQ.
To Apiez, i dah balik Jb and i dah rindu you semula. Kesian you lepak dengan i sampai demam. Apa2 pun happy dengan you walaupun kadang2 time you gila i serius, time i gila u lak serius kan.=p

3 comments:

Mohamad Hafiz bin Mohd Anuar said...

huehue..
thx sayang!
muuaahhxx!!
why so serious?
ahahhaa..

azraain said...

dear farina,
selamat hari raya.
maaf zahir batin.
:)

Fharina said...

to apiez : ai sayang,2 bukan ayat eyfa ke tu?haha.

to k.azra : selamat hari raya jugak k.azra! maaf la ye salah silap,terlembut terkasar =)

Post a Comment