Monday, January 19, 2009

This is the way how we express our feelings.

Bebelan dari NFM pada 4:54 AM
Huh one more thing yang aku rasa penting tak penting sangat la kan nak bagitahu korang semua kan, aku dah kale hitam balik rambut aku tapi hitam ni macam hitam tipu sebab orang yang berambut hitam pun tak hitam cam rambut aku skang ni.Seriously,hitam gila.haha.

Tibe-tibe aku teringat lak adik aku cerita pasal kawan dia yang terkantoi dengan ayah dia pasal blog dia.And most of the entries yang dia tulis sume related dengan boyfriend dia and all the pictures.Gila cuak wei!haha.Siap ayah dia cakap macam ni lagi, "Kena bagitahu semua orang ke pasal benda ni sume?". Bang bang dush dush!haha.

But aku tak rasa akan kantoi dengan mak abah aku.Sebab mak aku tak kesah apa pun and dia tahu aku dengan Apiez memang cm belangkas,abah aku pulak dia mana ada kat sini,aku pergi mana-mana pun dia tak tahu melainkan mak aku yang bagitahu.hehe.Andai dorang tahu,agak malu jugak la kan sebenarnya.haha.So keep it safe and silence. =)

*cam tak sangka tahun ni umur aku 21*

1 comments:

Farra Muneera said...

hey fharina! ;)

erm chill je la... x salah kot kalau dorg tau.
ni salah satu cara budak skrg express feelings kan?

nice blog, keep it up!

Post a Comment