Thursday, January 21, 2010

Adnan Sempit.

Bebelan dari NFM pada 3:00 PM


Dah lama dah nak tengok cerita ni,and last Tuesday tengok jugak.
Tengok berdua dengan Apiez kat Midvalley and yang lain-lain tengok cerita lain.
But still sama kat Midvalley jugak.
Sangat best cerita tu,susah nak tengok cerita Melayu yang full je dalam cinema tu.
But Adnan Sempit did!

best best best :)

2 comments:

syafiq kadir said...

seriously the best malay film i've seen so far. cooooool gila!

Fharina said...

kan kan tu la dia!
memang cool!

gwa dh ready nak jadi minah rempit sepenuh masa!haha

Post a Comment