Monday, January 4, 2010

Tiada idea untuk tajuk.

Bebelan dari NFM pada 7:17 AM
Selamat pagi!
Woah dah 2hari dah aku bgn kul 6.30am.
Setiap kali bgn mesti call Apiez.
but today tak tahu angin biol apa dia tgh tdo ckp mcm ni,

"sayang,bagus la u dh bgn pg.Nnti kalau dah kawin,boleh buat breakfst utk i and ank2"

cewah ayat you tak boleh blah kan.Takpe la insyaallah diteruskan.Haha.

Semalam kul 10am dah keluar dgn Eqa sbb dia pun bgn pg.
Pergi Danga City Mall hantar laptop.
Okay laptop Vaio aku masuk ward selama 2-3 weeks.
Sekarang ni menggunakan laptop Acer yang lama,yang sangat lembab.
Haish nampaknya dah masok sem nanti pun belum ada lagi laptop.
Takpe la.

Seterusnya ke City Square untuk beli something.
Selama ni aku nak cari patung badak.
Sebabnya aku suka badak,lembu,butterfly.
Then jumpa and ianya kale pink.
Sungguh gemuk and comel.
Nama telah diberi iaitu Gloria,ala mcm cerita Madagascar tu.
Eqa pun ada tp dia punya kecik.
Then,semestinya takoyaki mnjd pujaan hati.

Balik dari tu and Eqa pun dah gerak balik Cyberjaya sebab dia ada presentation.
So mak ajak pergi Tebrau City pulak.
Oh angin mak baik dari pagi tadi,lalu belikan saya jean Levis and Daus pulak 2 jeans Topman.
Then pergi cari Swimming suit sebab hari ni saya mula kan kelas swimming saya ;)
Swimming suit yg sedia ada mcm tak sesuai je,sbb seluar pendek sgt and kalau ngn kwn2 boleh.

p/s : utk miss azie,i dah del link blog u stlh u
tgglkn commt minta maaf kt cbox i.
Btw,thank you.

3 comments:

Amalina said...

ryna pon prob jugak eh?
samerla..malin pon 2-3 weeks jugak ni..silap2 1 month terus~

Fharina said...

haah la malin.
dia pnye taskbar tu kelip2.
and the worse part bile the whole screen pun ikut berkelip.
sakit mata!HAHA

kite naik sem nnti x de lptop la jwbnye.haha

Amalina said...

lebih kurang la tu
laptop malin terjatuh dlm kereta..effect dia ada line2 kt screen tu..mula2 1 line je..skrg ni dh berline2..

tuhla..malin pon tkde laptop..apa lg..laptop2 org lain la jd mangsa..hehe

Post a Comment