Saturday, January 2, 2010

what a shame?

Bebelan dari NFM pada 7:35 AM
Girl, i hargai u follow blog i tapi i tak puas hati,kenapa u kena tiru ayat2 i untuk bf i???
Sebijik pulak tu???



5 comments:

Nurul said...

haha baru nak tegur semalam.perasan mcm dia tiru ayat2 on ur blog na.she following my blog too. haa kena careful la lepas ni,kang dia copy paste sape pnya blog la pula kan. haha ;p eeii tak malu nya nak copy paste blog org kan!

Shopping Lover Wardrobe said...

hahaha !!
ade sebab nape dye tiru kaw :)
- sbb dye xreti nk ckp ape
- cuz dye nk guna ayat BI, tp maybe broken so dye tiru kaw ..
- cuz dye ingt bf dye muka agak same dengan bf kaw ..

sgt buduh itu budak !!! hahahaha !!! xmalu gler

Fharina said...

anne : ishk npe anne x tgur je?hehe.ni anna bru bgth eyfa sbb rupenye tu kwn eyfa.HAHA! and i think my junior time skola dlu kot.But kenapa la nk tiru kan, tu btul2 la ayat anna utk apiez. then dia boleh tiru ayt org utk bf dia.kesian bf dia.huhu.

so be careful ok yayang =D

Fharina said...

shopping lover wardrobe :

entah apa2 kan.aku sgt x phm kenapa dan mgapa kena tiru.WHY WHY WHY?haha.
before this pun ada sorg pun sme prgai cm tu tiru jugak.dorg x de life sndiri ke?paling kesian kt bf dia la,kekonon gf dia sweet la buat ayt utk dia,rupe2nye ayt tu ayt di copy.

syafiq kadir said...

hahahah!
kesian budak tu, dia perasan tak ni?
mesti malu. haihh.

Post a Comment