Monday, May 17, 2010

Happy 3rd Year Anniversary Sayang!

Bebelan dari NFM pada 9:36 PM

16th May 2010
Happy 3rd Year Anniversary Sayang!

Every year that I'm with you
Has been better than before;
It's hard for me to even think
How I could love you more.
Every year you've graced my life
Has been full of happiness;
I love your caring face, your voice,
Your tender, sweet caress.
Every year when this day comes,I'm filled with love and pleasure;
Happy Anniversary, Love,My joy, my delight, my treasure.
.............................................................................................


Okay diam tak diam dah 3 tahun dah kami ye. Alhamdulilah. So,as usual pergi tengok movie and pergi makan-makan. Tapi sebelum tu satu kejutan yang comel masa I masuk kereta,card yang I memang nak sangat-sangat dengan dikelilingi bunga-bunga yang dipetik sendiri okay.haha :) You ni comel la sayang ;)
Iron Man 2 best! Kena pulak tengok kat GSC Garden Signature,siap dengan blanket sekali! Rasa macam nak tidur. I sempat beli cookies and cuppacake. Omg! Comel!Then,had a dinner kat Mandarin Oriental Hotel,next to KLCC. Suggested by Apiez. Amik buffet. Huish makanan dia best la jugak. Masih terasa dekat tekak ni. Nyummy! Tapi ada 1 je yang I sempat amik gambar,yang lain tak sempat.Makan tu yang penting! Desert dia paling best! woah!haha.


Btw,thank you for the dinner.Nyummy! Sangat kekenyangan.

2 comments:

Amalina said...

Happy Anniversary Ryna!
Happy nya tgk korg....=)

Fharina said...

Thank you again Malin! :)
Malin dgn Kodel pun comel je kan.hihi

Post a Comment