Thursday, May 20, 2010

I'm broke.

Bebelan dari NFM pada 4:21 PM

Bila saya tiada duit,saya akan menolak pelawaan-pelawaan yang menarik.
Saya akan duduk rumah diam-diam.
Duit yang ada perlu ubati sakit Luna.
Luna lagi penting dari pelawaan yang menarik tu.

Sekarang ni saya lapar.
Tapi saya akan cuba buat-buat tak lapar.
Ini boleh buat saya kurus.

So,selamat bercuti kawan-kawan.

7 comments:

Zulfahmi Abidin said...

hihihhi..student mmg kene rase bnde nie smua...tak rase tak normal la.

Fharina said...

haha.kan.tapi bagus lah satu idea utk diet.hehe

Zulfahmi Abidin said...

boleh ke nie diet huh?? tak kn ade org yg percaye kmu akan berdiet..lols.selera tgh ade tuh makan jer la awk...:)

Fharina said...

haha i makan maggi je you :) tapi tadi i kuar sebab ada hal,then TERmakan nasi lemak ayam pulak.haha

Anonymous said...

haa!!kan i dah ckp..haih..menyusahkan diri sendiri..lepas ni NO MORE mcm ni..x payah nk mmbazir2 lagi beli itu ini..i x suka..paham?

Fharina said...

ape pulak u ni?bkn psl u la..jgn la ckp mcm tu..i x suka.paham?

Zulfahmi Abidin said...

haha.kene mara dye.c......you makan nasi lemak ayam..da la nasi lemak.tmbah ayam lak tuh..dasar tak bulleh dipercayai...lols

Post a Comment