Tuesday, May 25, 2010

Luna dah "pergi".

Bebelan dari NFM pada 4:30 AM


27 Feb 2010-24 May 2010
I love you Luna :(

Okay tak tahu macam mana nak start. Hati ni sebak gila nak bagitahu korang. Okay guys, Luna dah 'pergi'. Tapi I sempat ada dengan dia. Usap dia,panggil nama dia berkali-kali. Dukung dia. Bila tengok dia tengah nazak,air mata ni dah tak dapat nak tahan lagi bila tengok dia seakan-akan tengah sakit. I sempat cium dia. I kesian sangat tengok dia. Dia yang paling manja,paling mata besar,comel,baik. Macam mana I tak bayangkan dia je ada dalam rumah.

Dia dah selamat dah dikebumikan sebelum I balik Jb. Puas I tatap muka dia,pegang usap dia sebelum I tak dapat nak peluk dia lagi. Dia la yang I akan cari dulu kalau I sampai rumah.Sekarang ni tengah update entry ni pun I nangis lagi. I tahu I kena terima hakikat. Tapi I sedih gila. 27hb ni kalau tak dia dah masuk 3 bulan. Walaupun 2 bulan lebih je I sempat jaga dia,I sayang dia yang tak terkata.

Luna sayang,Mama Ryna loves you. Loves you forever. You're my Luna darling.Lepas ni mesti terasa yang Luna dah takde nak duduk sebelah tengok tv sama-sama.I'm going to miss you Luna sayang.

8 comments:

syafiq kadir said...

bersabarlah..
setiap yg datang akan pergi.
bersyukurlah kerana diberi pinjam walaupun hanya utk 3 bulan.
kuatkan semangat. as luna try hard to make u happy in those 3 months.

Anonymous said...

feel sory for u.
xpe,stil got another to take care of.
;)

Fharina said...

sk : sedih :(

anonymous : yeah but tak sama macam Luna.

Nurul said...

gonna miss luna :(

Fharina said...

me too yayang :(

Kyra Nordin said...

anna, shark dah rasa mcm ni.
kesian sgt sbb x sempat tgk kitten membesar.
pastu bile ada kittens yang laen.
rasa dia x sama kan na.
sabar k mak kucing.
ada yang laen kan.
;)

Fharina said...

ni macam kalau tgk gmbr dia je rse nak menangis sbb rindu gila kat dia.

azsha said...

sian anna

Post a Comment