Saturday, May 15, 2010

Kenapa hanya rumah I?

Bebelan dari NFM pada 12:09 PM
Rasa nak marah. I memang tak boleh tidur dalam kepanasan.Takde aircond takde kipas. Sebab I akan rasa nak marah. Pagi-pagi lagi tiba-tiba electric takde. Takkan la kena potong kot. Surat merah tak sampai pun. Lagipun baru je bayar bil semalam.Semalam bil sampai semalam jugak pergi bayar. Ingatkan memang satu cyberia takde electric,tapi tengok jiran-jiran ada je.

Terus call Tnb and dia suruh call maintenance tanya kalau ada problem with Tnb baru call Tnb semula. And I call management and dia kata nanti orang maintenance datang check. Sila buat kerja dengan pantas. Sebab I rasa nak marah. Dah la cuaca tengah panas,hati pun panas. Dah macam bersukan didalam rumah sendiri.

Nak mandi pun takde mood sebab nanti dah nak mandi panas semula.

2 comments:

Amalina said...

peliknya tkde letrik..
slalu nya kalau maintenance air je kan..

Fharina said...

ohh ni la malin ke peti suis tu apa benda nth rosak. tu yang tadi org maintenance repair,kne rm150 okay!

Post a Comment