Friday, May 21, 2010

Konsert Melodi Cinta Rossa.

Bebelan dari NFM pada 4:15 AM

I nak sangat-sangat pergi Konsert Rossa.
Tapi I nak depan-depan,sebab kalau yang murah-murah tu mesti belakang gila.
Ada sesiapa nak bagi I free ticket tak?

6 comments:

ieja said...

aku nak g gak weyhhh..
jom na..selamberr je..

Zulfahmi Abidin said...

kalau i yg jadi body guard.event you bli tiket depan pon i letak you kt blakang.org2 yg obsessive nie kte ke jauhkn dari artis..buatnyer dye cederakn org lain da ssah.hehe

Fharina said...

jieja : kau nak belanja aku ke?haha.

zulfahmi : haha siot je you.i takde la obses gila.haha.

Zulfahmi Abidin said...

i gurau je la you..jgn la pg..sokong lah industry music tanah air....ok??

Belle Bedazzled said...

anna jom!!
belle mau jugaa..
tapi jot kate jaoh...
ish..ish..kesedihan melanda nih..

Fharina said...

ishk mne de jauh pun belle.

Post a Comment