Thursday, May 27, 2010

Random life.

Bebelan dari NFM pada 3:59 AM
Hey,how's your holidays? Had a great one? Erm,suppose I kena balik Cyberjaya hari ini tapi I rasa duduk kat sini lagi best but I rindu kesayangan I kat sana tapi Apiez kata dia boleh tengok-tengokkan mereka. Plus,dia memang tak bagi I balik Cyberjaya kalau I sorang-sorang kat sana.Boyfriend yang bagus,terima kasih Sayang. So,maybe I dok Jb ni sampai hari Isnin.

Well,semalam I balik kampung after its been berbulan-bulan I tak balik. So,I met with Dona and Doni and the other two yang I tak tahu apa nama dia. Omg! They're so cute with their long ear.Siapa tu? Okay,I'll tell you later!

Btw, I still teringat Luna bila tengok gambar dia and touching sedikit bila orang tanya pasal dia.I ada picture dia before dia ditanam.I miss you Luna!

Ada 2 reunion sekolah,Sek.Men.Keb.Bandar Baru Uda and Sek.Teknik Perdagangan Johor Bahru on 30th May and 19th June.But I haven't made any decision nak pergi ke tak. Siapa yang pergi?


p/s : I miss you Luna.
I miss you boyfriend.
I love you both.

2 comments:

Zulfahmi Abidin said...

Lah.dak skola uda jer upernyer...kesah nyer dekat sgt la tuh..:)

Fharina said...

dkt ke? u skolah mne?

Post a Comment