Tuesday, May 18, 2010

Luna Sayang.

Bebelan dari NFM pada 1:45 AM

* I baru je capture pic ni.

Picture atas ni ialah Luna. As I told you, Luna ni kuat termenung and dia sangat la keding gila. I rasa kesian gila,dia tak macam dulu. Dia tak lari-lari macam adik beradik dia yang lain. Dia jalan pun dengan penuh sopan-santun. Dia jalan kepit kaki tau. Penuh keayuan. Makin hari makin kurus dia. Tapi dia manja. Cuma tu la dia tak bergurau and main-main macam yang lain-lain. I rasa dia macam sakit tapi haritu doctor kata okay je dia. Kenapa eh dia?

Pic kat atas tu pun dia jalan sikit je pas tu terus ke tilam dia,landing baring-baring walaupun dia tak tidur. Statik je dia. Bukak sliding door pun tak kuar.Bagus betul tapi tu la kesian sangat kat dia tu. Makan pun tak nak.Harap sangat yang dia akan sembuh and kembali macam dulu :(

4 comments:

Anonymous said...

kalau baru pas mandi dah mcm tikus..klu time beser2 jer dah mcm tupai si Luna ni..ahahaa.. (Hafiz Anuar)

Fharina said...

haha gila kejam you! tapi ada la betul sikit-sikit.hehe. I nak Luna kembali normal ;(

Farid Yummy Yum Yum said...

comel..

Fharina said...

comel mmg comel tp kesian.

Post a Comment