Monday, March 22, 2010

Assignment lari berciciran.

Bebelan dari NFM pada 1:09 AM








Buat assignment Far 2 dekat library.
with Jieja Apiez Awan and Faisal.
Tapi sempat lagi nak amik-amik gambar.hehe.
Last-last assignment ke mana,terus pergi Mcd makan.hehe

Masa dekat library tu.
Awan dengan Apiez keluar kejap pergi hantar Faisal balik rumah,sebab hujan.
Aku dengan Jieja buat kerja jahat cuba amik gambar 'sesuatu'
apa yang sesuatu tu?
Macam bantal busuk dekat tepi beg laptop seorang minah cina ni.
Try amik gambar and macam-macam cara nak buat tapi tak dapat la.
Ishk,kalau tak dah boleh upload dah kat blog.hehe

3 comments:

Yvonne said...

haha!! so niceee the pics!! and the frameS~ where u get those frames rynaaaaa~?

Fharina said...

haha thanks yvonne! its already in the webcam setting :)

Yvonne said...

niceeeeeee.. but mine xda. -.- i think need to go dl.. :D

Post a Comment