Thursday, March 11, 2010

Lucky.Loopy.Luna.Louie.

Bebelan dari NFM pada 3:41 AM
Setelah hari-hari aku tengok anak-anak kucing ni.
Aku mendapati bahawa Luna sangat suka membuli Loopy,
ketika menyusu.
Luna akan menggunakan pakej dia yang ada,
iaitu badan yang besar untuk menolak Loopy,
dan merampas puting yang Loopy tengah menyusu.
Dan Loopy akan terus bising and fight for his right.

So far Louie tidak membawa apa-apa masalah.
Kerana dia akan menyusu di time adik-beradik yang lain habis menyusu.
Bijak dia ni.

Lucky pula lebih rapat dengan Loopy.
Dari dia kecik sehingga ke umur dia 12hari,begitu la nampak gayanya.

Harap-harap Loopy and Luna hanya bergurau,
kerana kalau sampai ke besar mereka terus bergaduh.
Hulamak habislah...

2 comments:

Amalina said...

malin bgth nisha yg ryna dh bg nama kat the babies
nisha kata yg luna tu nnt mcm madagascar..yg hyppo tu..hehe
sbb dia buncit =D

Fharina said...

hyppo yg dlm madagascar tu,gloria!hehe.
memang buncit pun si Luna ni,dia paling besar.
dia yg 1st bukak mata and dia yg 1st tgh belajar berjalan.
dan sgt kuat tdo!haha.

Post a Comment