Monday, March 8, 2010

Loopy.

Bebelan dari NFM pada 9:13 PM
Oh btw,tadi pergi klinik veterinar,
kali ni tak hantar Lucky but hantar Loopy.
Because Loopy ada infection dekat pusat dia.
So,this time I kena jaga Lucky and Loopy with a full attention.
I just bought 1 bottle of Immune enhancer for those kittens.
Lucky punya dah habis untuk di kongsikan dengan adik-beradik yang lain.

I kena jaga Lucky lagi 6 days sampai dia boleh stay dengan Kelly.
Loopy pulak ada lagi 2 weeks till the pusat sembuh.
But Loopy kuat tidur,so senang nak jaga dia.
Loopy berat dia is 0.24kg.
Tak sabar nak timbang Luna sebab Luna paling besar,buncit,kuat tidur,comel!

Okay here is the names for the babies,
Female : Lucky & Luna
Male : Loopy & Louie

I tak tahu kenapa but I suka klinik tu.
Doctor and staff yang baik-baik.
Bagus-bagus.
p/s : utk Malin,Loopy tu yang macam 101 dalmation
yang Malin suka tu.hehe.

2 comments:

Amalina said...

oh my Loopy!
Get well soon!!
sedihnya..
satu2 sakit..

Fharina said...

tu la kan malin.
dugaan.
but Luna and Louie so far sihat.hehe

Post a Comment