Tuesday, March 2, 2010

Yayang.

Bebelan dari NFM pada 10:20 PM
It is quite a long time tak jumpa si Yayang Anne.
and sekarang ni berjumpa dengan dia dekat Library.
Betapa bagusnya tempat perjumpaan kami.haha.

Okay la malas nak cakap banyak.
Nak study Financial Accounting and Reporting 2.
Bubbye readers :)

4 comments:

Nurul said...

finally dpt jumpa juga kan ;) nice to meet you yang!

Fharina said...

nice to meet you too.
hug smbil raba2.HAHA!

lps tu awak hilang.
jgn buat org risau len kali boleh?
:p

Nurul said...

hahah lol sorry semalam missing in action kejap. sebab rasa kusut tiba tiba and memerlukan ketenangan. cewah. Nisha tak bole blah,buat citer ckp saya hilang.haha

Fharina said...

HAHA! tu la sorang2 dia call semalam.yang si Med siap cari Anne 1 libary.haha. Si Malin siap suh Anna ty Iboy ada tak no 013 Anne.yang si Aina dah mcm reporter ty mcm2.haha.

Post a Comment