Saturday, March 6, 2010

Everyone loves Lucky.

Bebelan dari NFM pada 12:32 AM
Semua orang sayangkan Lucky.
Yes,itu betul.

Mak datang pagi nanti sebab semata-mata nak tengok Lucky.
Mak pesan suruh jaga Lucky betul-betul.
Bagi dia makanan yang bagus-bagus.
Jangan bagi dia rasa sakit.
and mak selalu SMS and call untuk tanyakan the babies and Lucky :)

Abah pulak mula-mula masa aku tanya dia balik Malaysia bila.
Dia kata tak tahu maybe lambat lagi sebab dia banyak kerja.
But bila dia tahu pasal Lucky terus dia Sms bagitahu dia balik 12 March ni.
Mak kata sebab Abah nak tengok Lucky.
Mak dengan Abah pun doakan Lucky.

Apiez the boyfriend.
He's always there beside me and Lucky.
Apiez banyak tolong dalam sesi penjagaan yang penuh rapi ni.


Malin dengan Nisha,my girls.
" Malin dengan Nisha sayang Lucky"
They pray for Lucky too ;)

Aina,
Walaupun dia tak suka kucing but when first time she met with Lucky.
Dia rasa kesian dekat Lucky and cakap Lucky comel.

Jieja,
pun doakan Lucky jugak.

So,Lucky you're special,very special to us.
We all loves you :)
Lucky,you're very lucky.




2 comments:

Amalina said...

alhamdulillah Lucky okay~
nnt kitorg dtg melawat.
=)

Fharina said...

okay malin :)

Post a Comment