Wednesday, March 17, 2010

Had a great time with the girls :)

Bebelan dari NFM pada 3:14 AM





Semalam pergi British Council.
Siapa? Nisha,Jieja,Aina,Anne and me :)
Tapi Nisha tak amik la,dia duduk dekat Coffee Bean senyap-senyap buat Assignment.

Test so far okay,always together with Anne Yayang.
So,dah register and our class will start on 14th April.

* new hair *
Btw,I've cut my hair and and nampak macam sailormoon je.HAHA!
Balik dari gunting rambut tu cuma tinggal 3orang je,Nisha,Jieja and me.
Aina dah balik naik Lrt and Anne keluar.

So,memandangkan rambut Jieja yang cun melecun tu, kitorang pergi Pavillion.
Guess sale up to 70% and aku sempat la capai 1 jeans ni,
From RM729 jadi RM364,omg!
Kena amik ni and btw seluar tu sama dengan Nisha :)
And yang paling buat kerja gila nya,jalan-jalan dekat Pavi tu kami bertiga pakai spe
c nerd tu.
Buat muka bodoh masing-masing amik gambar.HAHA!

Balik dari Pavillion,dah lapar and we decided nak makan dekat Fullhouse.
Makan sampai kenyang and sampai mengantuk.
Balik rumah je mandi-mandi terus tidur.
Sampai pagi tadi tak boleh nak buat Exam Far 2 walaupun sebijik dengan Tutorial.
Omg,bodohnya aku.

4 comments:

syafiq kadir said...

"sape bilang gadis melayu tak menawan, tak menarik hati.."
ohh..cantiknya! hye sailormoon!

Nurul said...

haha cooommmeeeeellllll nyaa! and yang, i loveee ur new hair. pewwwit! ;) u look pretty as usual :)

Fharina said...

sk : awak ni macam perli saya je? :p

yayang : ye ke lawa? btw,tak confident dgn diri :(

syafiq kadir said...

ouhhh u must be kidding! u look nothing but gorgeous! and ur new hair, is sooo innocent. who said its not pretty? tell me, i'll punch that person. :P

Post a Comment