Wednesday, March 10, 2010

Vrooom vrooomm :)

Bebelan dari NFM pada 5:08 PM
It happens on last Saturday,06th march.
Masa tu aku nak hantar makanan dekat Aina,
so aku just tunggu dia dekat B2.
Aku bawak kereta mak aku.
So,bila dah sampai B2 tu, aku cam park kat depan sebuah kereta ni.
Hulamak,cantik and stylish siot kereta ni.
Tapi masa tu tak perasan kereta apakah itu.
Sehingga Aina kata itu Skyline baru :)

Suddenly,dia keluar dari kereta.
dan aku blur apa nak buat.
Spontaneous aku terus amik handphone and buat-buat Sms.
Padahal aku main tekan button merah tu byk kali je.
Then,kawan dia keluar dari B2.
and terus dia patah balik ke kereta dia.
Oh lega aku..

Cepat-cepat call Aina suruh cepat sikit,
and aku dah nampak bayang Aina.
Okay,mamat tu pun masuk kereta sebab kawan dia dah datang and aku rasa lega.
Oh tidak berakhir macam tu je.
Memang la dia masuk kereta tapi dia drive kereta dia betul2 sebelah kereta aku.
Dia bukak tingkap and aku lagi la jadi blur.
Cemas nervous semua ada.
Sampai aku dengan Aina lupa macam mana nk bukak tingkap.HAHA!
itu paling lawak!
Dia pun dah keluar kereta and aku pun bebual dengan bukak pintu okay!haha.
Sebab selagi aku tak bukak,selagi tu dia duduk kat situ je.

Dia mintak BBM.
but aku tak gune BB.
So,dia mintak no fon.
Aku dalam hati nak tipu tapi bagi je no betul.
Memang lepas aku bagi je,dia terus missed call!

So,sampai hari ni Sms.
Tapi 2,3 sms je la,then stop.hehe.

Dia handsome :))
Dia foreigner,Arab.

Tapi Apiez tetap dalam hati :)

2 comments:

Farah Kamal said...

Alar. Yang bawak Skyline baru tuh foreigner ke..? Too bad.
I ponk perasan ade 2 Skyline kat parking lot. Lama & baru.. ingatkan malay...
hehe. :)

Fharina said...

yup foreigner,arab tapi handsome!hehe
tp dia bukan duduk kat cyberia ni,dia dok kt kl and dia x study kt cyber.
i pun x ingt plate no dia :(

tp kt cyberia ni pun ada jugak org bwk skyline tu kan.

Post a Comment