Monday, April 5, 2010

Cerita atas katil.

Bebelan dari NFM pada 10:38 AM
Last night while i am busy browsing internet.
Baby besar and baby kecik boleh tidur dengan seronok di atas katil I.Bila baby besar dah bangun and pergi bertemu dengan baby besar yang hensem.
Baby kecik putih,Lucky dah bangun.
(awak boleh tengok kaki dia ada 3 je :'( )
Two Baby Boy,Louie and Loopy berebut,tampar-menampar bertumbuk ala-ala manja.
Berebut untuk siapa yang boleh main cak-cak dengan Lucky.

At last, Loopy menang and boleh bermain cak-cak dengan Baby kecik putih cantik.
Patung lembu menjadi penghadang.

Mana Baby kecik lagi sekor?
Oh ini dia baby kecik si Luna terbaring mengantok.

Bila dah penat main cak-cak,
Baby kecik putih cantik pun amik tempat nak tidur.
Okay pandai si baby kecik princess dua ni sebab tidur sesama perempuan je.
and finally,semua tidur.
Krrroohh krrroooh krrroooh.
Comelkan.
Loopy dengan niat nak kacau yang lain suruh bangun.

Btw,itu la patung lembu I yang menjadi fav mereka.
Anne yayang pun ada satu,I bagi :)
Baby-baby kecik ni suka gigit-gigit lembu tu sebab lembu tu macam lembik-lembik.
and u can see my bedsheet and comforter pun lembu jugak.
Sebab I suka lembu!haha.

10 comments:

Seri said...

oh nooo..cute sgt lah diaorg nie!

Fharina said...

comel kan. everyday i tak akan lepaskan peluang main2 dengan dorang walau busy mana pun.hehe

nashriq saat said...

can i get one?pleasee ;((

Fharina said...

nashriq : ;p

nashriq saat said...

can?

Fharina said...

nashriq : tak boleh la you.

nashriq saat said...

haihhh.eqa pun cakap you mesti tak bagi -.- you ada brapa ekor?

Fharina said...

nashriq : oh u la kawan eqa! oh dia ade cerita smlm,dia ckp kt u yg i pelokek kan.haha. sume skali ade 6 ekor,2 adult,4kittens. am thought of nak yg muka kemek tu which is original persian tp x th la bile.hehe

nashriq saat said...

hahaha.eqa cakap apa kt you?see,you ada 4 kan?byk tu,bg 1 tak luak la you -.-

Fharina said...

u ni faham ke tak apa i cakap? i dah start benci you.kalau kau nak sgt,pergi beli!takpun kutip tepi jalan.

Post a Comment