Tuesday, April 13, 2010

Shah Alam.

Bebelan dari NFM pada 2:36 AM
Tadi terlupa yang kelas pukul 4pm.
Pergi siap-siap pukul 5pm.
Memang tak la nak pergi kelas kan.haha.
Then pergi makan kat Padi dengan Jieja and Ira.
Balik rumah kejap kemas-kemas tempat kucing.

Pukul 8pm lebih gerak pergi Shah Alam pulak.
Ni first time drive sendiri pergi tempat yang sendiri tak tahu jalan.
Pergi Seksyen 13 dulu pergi jumpa Aipa adik Jieja amik barang.
Then pergi Uitm Shah Alam pulak jumpa darlings I, Shena and Nanie.
Amik kau berpusing-pusing aku kat Shah Alam tu.

Tapi tak boleh bawak dorang keluar sebab pukul 11pm dorang dah nak kena masuk balik.
Pergi pulak Restoran Pak Li dengan Jieja and Chapajat.
Tiba-tiba teringat Abg Bayu.
Dia pun datang situ join sekali.
Woah berbual sakan si Chapajat dengan Abg Bayu berbual.
Abg Bayu ni abang angjat I,dah bertahun-tahun lamanya tak jumpa dia.
Dia dah ada girlfriend dah.hehe.
Jieja kata Abg Bayu i comel.

Then,kami semua pergi ke I-City.
Saja nak tengok tempat dia macam mana.
Tadi tak bukak habis lampu dia.
So,macam tak best sangat la.
Orang kata kalau pergi weekend best.

Tu la untuk hari ni,berjalan-jalan berpusing-pusing.
Untuk hari ni je,esok sambung balik dengan kerja-kerja sekolah.
Cewah!

2 comments:

ieja said...

na,abg angjat 2 pa??hahahahahha..
angjat2 padi..angjat2..cam bhsa sabah lak..

Fharina said...

aku dh agak dh kau msti bahan aku.aku mls la nak btulkan smlm.so phm2 sndiri je la.haha

Post a Comment