Sunday, April 4, 2010

Mak datang,mak datang!

Bebelan dari NFM pada 4:52 AM
Termasuk hari ni dah 3 hari aku tinggalkan kesayangan aku.
Macam mana la agaknya mereka?
Takpe Eqa ada,dari Kelly kecik sampai dah beranak pinak,
Eqa memang tak pernah nak bersihkan litterbox tu.
Sebab dia kata busuk,memang la busuk.
Kalau kau berak pun lagi busuk dari bau taik kucing kot.

So,pagi nanti mak nak hantar aku balik,
secara mengejut.
Apa lagi,terus call Eqa tapi dia tak angkat.
Call Paan pulak, okay mereka di Speedzone.
Tapi dah suh dia get ready rumah bagi bersih nanti.
Nanti mak bising,tak larat nak dengar.

So,aku ajar Eqa cara-cara nak membersihkan litterbox tu.haha.
Dia kata," tu je ke?" haha.
Okay aku nak tengok aku balik nanti,apa yang kau dah buat.

Dalam minggu ni kalau free nak mandikan Keero.
Kesian dia aku asyik busy je.

Okay la nak tidur dah.
Pukul 5am dah,pukul 6am nak kena bangun dah.
i love you guys :)

2 comments:

cikkiah said...

owh..really??
i 1st year baru kt utm..hehe
u study upm ker yg trun bas kt bangi??

betol2...kalau dok blkg rase mcm berbatu2 plak jln nk g dpn..huhu..

Fharina said...

eh takde la.i study dekat MMU cyberjaya.so serdang dkt sini dr nak bnti kt pudu trus. so bf i ke spe2 amik i kt situ je.senang.hehe.

tahu takpe,pas tu buat malu je jln nak terlajak2 sebab bus tu bgerak kan,so trse cm nk kedepan je.haha

Post a Comment