Thursday, April 22, 2010

Manja.

Bebelan dari NFM pada 6:09 PM
Masa I nak tidur baru balik dari hospital tu. Lucky is with me. Tidur sebelah I,mula-mula tidur atas lengan I tapi I dah lenguh lengan,so dia letak atas kepala dia atas bantal,
Comel betul la Lucky ni!Sekarang ni pun dia tidur atas carpet.

2 comments:

Nurul said...

comeeelll and geram tgk dia dah makin membesar. :D

Fharina said...

awak je tak tgk2 dia lagi kan.

Post a Comment