Monday, April 19, 2010

Uni-stuff.

Bebelan dari NFM pada 11:02 PM
Dah hampir-hampir nak final exam mesti I akan jadi student yang tercorot sekali nak datang kelas. Rasa malas nak datang kelas tu memang tak dapat dibendung lagi. Tak tahu dah macam mana nak atasi masalah itu.

Esok I ada kelas tutorial ganti pukul 10am-12pm. At the same time I ada jugak kelas pukul 11am-2pm.Macam mana tu? Kelas Spanish pukul 6pm-8pm pun dah tukar jadi 4pm-6pm. Esok hari yang berserabut.

I ada masalah tidur sekarang ni. Malam tak boleh tidur. Bila dah pagi amik kau nak tidur sampai ke malam pun boleh.

Assignments Tax dengan Audit tak sesetart lagi ni.Bila nak start pun tak tahu. Okay la. I dah ngantuk dah nak membebel panjang-panjang.Goodnight.

2 comments:

ieja said...

weyh..aku kol hg x angkt.knp maa??
p la tdo lolx..
hehe...sok nk kn p klas kot.

Fharina said...

aku dah tdo la tadi. ni kan br bgn,msg2 ngn kau.hehe

Post a Comment