Monday, April 26, 2010

The whole night in Shah Alam.

Bebelan dari NFM pada 8:17 AM
Oh ho. I lepak kat Shah Alam dari malam semalam sehingga la pagi ni with Aina,Jieja and Apiez. Mula-mula pergi Restoran Pak Li dulu. Makan! Nasi Ayam Lemon and Kedondong Juice menjadi menu utama.Then pergi I-City for a second time. Saja je nak bawak Aina dengan Jieja. Gambar tak lawa sebab guna camera handphone je.




Habis tu,lepak dengan kawan sekolah Apiez masa dia sekolah kat Shah Alam.Said dengan Jep. Duduk kat mamak tu lama lagi. Dari around 1am sampai 7am. Siap breakfast lagi. Banyak habiskan masa dengan shisha and main card. Bluff and Taiti. Shisha kat situ tak sedap.

Said dengan Jep. Ohooo sangat gila mereka tu. Macam-macam perasaan boleh muncul kalau lepak dengan dorang tu. Padahal baru first time jumpa diorang. Tapi serious fun gila sebab gila-gila macam Apiez. Tapi Jep memang seorang yang gentleman. Si Said pulak terlebih gila. Tapi I,Jieja and Aina tak paggil dia Jep tapi panggil dia Yaw sebab muka dia macam Yaw. But dia tu ada sikit-sikit macam Syafiq Kadir,maybe sebab cara cakap and mulut dia sama kot.hehe.

Sekarang ni I nak tidur. So,selamat tidur everyone :)

p/s : tengah hari nanti nak keluar dgn Aina & Jieja.
Tak tahu bangun kul bpe.hehe

6 comments:

syafiq kadir said...

okay! i saw my name! :P

Anonymous said...

knape tak bwk rizal skali..

Fharina said...

sk : woah mmg nme awak pun.haha.

Anonymous : rizal mana?

syafiq kadir said...

oh yeke?
hahahahaha! :P

Amalina said...

lawanya pokok2 tu

Fharina said...

malin : bukan setakat pokok je,merak pun ada.hehe.ryna dh g 2 kali. nanti kito g rmai2 bwk camera kodel skali.sbb camera fon x lawa.hehe

Post a Comment